• Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 50€, Επιστροφή χρημάτων - Δωρεάν επιστροφή
  •   2431 302003

Αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα πίσω στη εταιρία μας. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή σας, το προϊόν πρέπει να παραμείνει στην αρχική του ποιοτικά κατάσταση χωρίς να έχουν αφαιρεθεί από αυτό τα καρτελάκια. Η επιστροφή μπορεί να γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η εταιρία μας μπορεί να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Υπάρχει επίσης, δυνατότητα για  πλήρη επιστροφή χρημάτων στην απόδειξη (εκτός από τα πρωτότυπα έξοδα αποστολής).

Κατά την προσπάθεια δοκιμής των ενδυμάτων, βεβαιωθείτε ότι δεν έρχονται σε επαφή με κάτι που μπορεί να αφήσει κάποιο σημάδι ή μυρωδιά, για παράδειγμα αρώματα, αποσμητικά, καπνός κλπ. Δεν θα είμαστε σε θέση να δεχτούμε οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος στο οποίο θα υπάρχουν στοιχεία που δηλώνουν ότι αυτές οι οδηγίες δεν έχουν τηρηθεί.

Το προϊόν ή τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται με το ταχυδρομείο ή οποιαδήποτε courier. Μέσα στο δέμα πρέπει να περιλαμβάνεται και το έντυπο επιστροφής προϊόντων στο οποίο θα  αναφέρεται ο λόγος  της επιστροφής και η απόδειξη. Η εταιρεία δεν παρέχει προπληρωμένα έντυπα επιστροφής, έτσι όταν κάνετε επιστροφή ενός προϊόντος είναι δική σας ευθύνη να φτάσει σε εμάς με ασφάλεια.  Σας συνιστούμε όταν κάνετε επιστροφές  με το ταχυδρομείο να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία των συστημένων επιστολών ή όποια υπηρεσία θεωρείτε πως εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων. Παρακαλούμε κρατήστε ασφαλή όλες τις αποδείξεις των ταχυδρομικών τελών μέχρι να λάβετε την επιστροφή χρημάτων από την εταιρία μας. Η επιβάρυνση του κόστους επιστροφής χρεώνεται στη εταιρία μας αποκλειστικά και μόνο σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό ή διαφορετικό (σε είδος, χρώμα, μέγεθος) από αυτό που είχατε παραγγείλει. Σε κάθε άλλη περίπτωση η επιβάρυνση του κόστους επιστροφής χρεώνεται στον αποστολέα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων με την επιστροφή του προϊόντος , τα χρήματα σας θα κατατεθούν στο λογαριασμό που έχετε δηλώσει 10περίπου μέρες μετά την παραλαβή της επιστροφής σας από την εταιρία μας. Τόσο είναι το χρονικό διάστημα που κάνει να εκταμιευθεί το πόσο από την αντικαταβολή της courier και η επεξεργασία του αιτήματος σας για επιστροφή χρημάτων.Αν έχετε επιλέξει να πληρώσετε την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα, τότε η διαδικασία επιστροφής χρημάτων θα διαρκέσει περίπου 5 μέρες. Η επιστροφή των χρημάτων μπορεί να γίνει μόνο στην ίδια κάρτα από την οποία έγινε η αρχική πληρωμή. Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ημερομηνία κατάθεσης στο λογαριασμό σας παρακαλώ καλέστε μας στο   2431 302003.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ Η ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Αντικατάσταση

Μπορούμε να σας αντικαταστήσουμε ένα προϊόν για διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα  ή με άλλο διαφορετικό είδος.Εάν δεν υπάρχει απόθεμα στο μέγεθος που χρειάζεστε, θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων, σε αυτή τη περίπτωση θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Ελαττωματικό/Λάθος Είδος

Πριν από κάθε αποστολή πραγματοποιείται έλεγχος υψηλών προδιαγραφών ώστε να διασφαλίζει ότι τα προϊόντα που φτάνουν στα χέρια των πελατών βρίσκονται σε άριστη ποιοτικά κατάσταση. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε κάποιο ελάττωμα στο προϊόν, έχετε 14  ημέρες από την ημέρα παραλαβής να το επιστρέψετε πίσω. Οι εναλλακτικές που σας προσφέρουμε είναι οι ακόλουθες:

  1. Αντικατάσταση*. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό προϊόν που μας επιστρέψατε (ίδιος κωδικός, με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους και χρώματος).
  2. Επιστροφή των χρημάτων΄.

*Σημείωση:

 Περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντας σας την εναλλακτική 2.


Διεύθυνση Επιστροφής

  • Ιουλιέτας Αδάμ 11
  • Τρίκαλα Θεσσαλίας
  • ΤΚ: 42131
  • 2431 302003

Παρακαλώ περιμένετε...
Y and Fly

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και βεβαιωθείτε πως δεν θα χάσετε μοναδικές προσφορές και νέες παραλαβές από το κατάστημά μας ...